fbpx
2018-01-08

2018-aisiais šiuolaikiniai mokymo metodai – arčiau jūsų: Pašilaičiai, Žirmūnai ir Naujamiestis

Anglų kalbos mokykla "Intellectus" Pašilaičiuose, Žirmūnuose, Naujamiestyje
Registracija
Moksleivio duomenys
Įveskite vaiko vardą
Įveskite savo vardą
Įveskite vaiko pavardę
Įveskite savo pavardę
Pasirinkite gimimo metus
Tėvų duomenys
Įveskite vardą
Įveskite pavardę
Įveskite teisingą el. paštą
Įveskite teisingą telefono numerį. Nerašykite šalies kodo +370
Gimimio data privaloma

Ar žinote, kodėl 2018-aisiais mažiau laiko praleisite kamščiuose? Todėl, kad jau nuo vasario į anglų kalbos kursus šiuolaikinėje anglų kalbos mokykloje „Intellectus“ nebereikės važiuoti per visą miestą į Pašilaičius, jei gyvenate kitame miesto gale. Taupydami jūsų laiką kviečiame registruotis į patogiausią anglų kalbos mokyklą naujuose padaliniuose Žirmūnuose ir Naujamiestyje, ne tik Pašilaičiuose.

2018-uosius skelbiame plėtros metais

Naujų metų pradžioje kviečiame į 3 padalinius Vilniuje, o nuo rugsėjo šiuolaikinius anglų kalbos mokymo metodus pasiūlysime ir kauniečiams bei klaipėdiečiams.

Kodėl Žirmūnai ir Naujamiestis?

Pašilaičiuose paprasčiausiai pritrūkstame vietos. Šiuo metu savo mokykloje Pašilaičiuose mokome daugiau kaip 600 mokinių – ne vien gyvenančius netoliese, bet ir atvykstančius iš tolesnių Vilniaus miesto dalių. Ištyrę mokinių geografinį pasiskirstymą sužinojome, kad šiuolaikiškai mokytis anglų kalbos žmonės į mūsų mokyklą Pašilaičiuose vyksta iš visų miesto dalių ir priemiesčių. Kelionė iš miesto centro neretai užtrunka, todėl plėtrai renkamės ne didinti sėkmingai veikiančią mokyklą Pašilaičiuose, o kurti naujus padalinius arčiau mokinių.

Pažangūs mokymo metodai – arčiau jūsų

Nuo pat mokyklos įkūrimo 2009 metais siekiame, kad pažangių pasaulio mokyklų naudojami anglų kalbos mokymo metodai ir priemonės būtų prieinami ir Lietuvos gyventojams. Be to, dirbti savo mokykloje kviečiame tarptautinės patirties turinčius mokytojus, padedančius mums įgyvendinti tikslus.

Išbandykite pirmą pamoką nemokamai.

Pirmoji pamoka visada nemokama, o jei po pamokos nuspręsite tęsti kursus – įtrauksime ją į kurso kainą.


< Grįžti į Naujienų puslapį
Naujausi straipsniai